Projectes i Novetats

NOVETATS 2018!!

 

20180818_092802_0001

20180818_090656_0001

NOVETAT 2017!
parking gratuit3- cartell formacio chakras 2017

talleres-intensivos-viernes

 

seminari retir CHAKRAS

Holi ENCAMP! La festa dels Colors

20160410 HOLI  ENCAMP ANDORRA (2)

I JORNADES DE LA DONA CONSCIENT

26 i 27 de febrer 2016

mujer consciente

Promou i organitza

logo-dianatorraDIANA TORRA CENTRELogo colegio de enfermeras

amb la col·laboració del Col·legi d´Infermeres d´Andorra

DIVENDRES 26.02.16 de 18 a 21 hs(Gratuït)

la luna en tiProjecció del documental «La Luna en ti» i Taula Rodona amb professionals relacionats amb la temàtica de la dona.

Seu del Col.legi d´Infermeres i Infermers d´Andorra. Ctra. de l’Obac, núm.12-14 Edifici Forestal, esc. A, Planta Baixa I

 

 

 

 

 

DISSABTE 27.02.16 de 10 a 14 i de 16 a 20 hs.

cartell videoTaller intensiu «L´energia femenina en el cicle menstrual»

A Diana Torra Centre. Av. Joan Marti 106, Encamp. Tel 815800. info@dianatorra.com. www.dianatorra.com

logo espai nü

 

Preu del taller del Dissabte 27.2.16 120€. Reserva i pagament abans del 19 de febrer 100€.

Per a sòcies de Diana Torra Centre 90€ (abans del 19 de febrer).

 

 

Pilates Estiraments per a adolescents

NOU GRUP : DIMARTS 17:20 hs

Inscripcions obertes. Nois i noies de 12 a 18 anys. Començament de classes GENER 2016

Pilates adolescentes

Objectiu de la classe:

La pràctica del mètode Pilates, una tènica d’exercicis conscients d’enfortiment i elasticitat del cos, ajudarà als joves a mantenir una postura correcta en les diverses situacions quotidianes de la vida (assseure´s, caminar, ajupir-se, etc.), cosa que els permetrà previndre lesions futures causades per una mala higiene postural, moltes hores en la mateixa posició a l’escola, etc.

A part, el mètode Pilates fa servir tècniques de respiració que condueixen a centrar-se en els moviments del nostre cos, augmentant la consciència i la concentració.

A nivell esportiu,el mètode Pilates aporta els valors necessaris per desenvolupar de manera més efectiva els esports que realitzen habitualment com l’esquí, bàsquet, futbol, gimnàstica o les arts marcials, per exemple.

Finalment,en ser més conscients del seus moviments, alhora que millora la seva condició física, va augmentant l’autoestima dels joves, i a més fa millorar la capacitat per gestionar l’ansietat i l’estrès.

PRESENTACIÓ DE PRODUCTES «FES-TE FESTETES»
Divendres 20 de novembre 18:30hs a DIANA TORRA CENTRE!!!

feste festetes
Una de les nostres alumnes del centre que es diu Maica ha concretat un projecte personal molt interessant: l’elaboració casolana i ecològica de productes de cosmètica.
Volem donar-la a conèixer per als nostres socis, amics i familiars.
Es tracta de productes de cosmètica natural fabricats en forma totalment artesanal, treballant amb productes com herbes i flors locals d’Andorra recollits en forma sostenible per a la producció d’olis, bàlsams, sabons, etc …
El proper divendres 20 de novembre farem una presentació dels seus productes al centre, podrem provar-los i veure les diferents presentacions, i hi haurà preus especials per als que vulguin comprar o encarregar-los per fer regalets de Nadal !!
Et convidem a participar, no cal fer reserves, només tingues en compte que és un esdeveniment exclusiu per a socis de Diana Torra Centre, i els seus amics i familiars (també poden participar els petits de la família!)

I si no pots venir, visita el seu bloc d’internet http://fes-tefestetes.blogspot.com/ on podràs informar-te del projecte, conèixer els productes i consultar el que t’interessi.

SADHANA MATINAL dissabte 31/10/15

 per combratre l´astènia de tardor

sadhana

“…perquè l’arribada de la tardor porta moltes més conseqüències que la caiguda de les fulles dels arbres…”

Començarem el dissabte 31/10 a les 07:00 per rebre el sol del matí en aquesta classe especial de Kundalini Ioga on farem una kriya super potent i meditacions per pujar l’energia física i espiritual. La classe durarà 3 hores i serà gratuïta i oberta a tot públic, no cal que practiquis ioga al centre per participar; només necessitem confirmació via mail… les places són limitades!

Després de mesos de calor i molta llum solar arriba aquesta estació caracteritzada per una disminució de temperatura i de quantitat hores de llum solar que percep el nostre organisme, tot això provoca alteracions en el bioritme i en l’estat anímic. Moltes persones en aquesta època de l’any senten tristesa, cansament, apatia, decaïment, somnolència, dificultat de concentració. Aquests símptomes es denominen astènia de tardor, apareixen per una mala adaptació de l’organisme als canvis estacionals i duren pocs dies o setmanes. Aquest desordre biològic desapareix quan l’organisme s’adapta i es regula.

info@dianatorra.com

Diana Torra Centre va ser present al FitUp 2015

L´esdeveniment esportiu mès popular d´Andorra amb la participació dels millors profesionals del mon del fitness i el benestar.

Diana Torra Centre FitUp 2015

L’esdeveniment ha estat un èxit! Agraïm a tots els participants de la masterclass del passat dissabte 12 de setembre amb Diana Torra Centre i els animem a seguir amb la pràctica del Kundalini Ioga!
Trobaran el pranaiama i la kriya a la nostra secció «espai socis».
Fins a la propera!

http://www.fitup.ad

Comparteix!