KUNDALINI IOGA – Links i Articles interessants

Necessites inspiració ? Tens curiositat ? Vols saber més ?

Entra en aquests links i troba una enorme selecció de kriyas, meditacions, teoria del ioga, música de kundalini, receptes, tips ioguis … i mes !!

Asociación Española de Kundalini Yoga (AEKY)

Spirit Voyage: Musica y Mantras de Kundalini Yoga

Mirabai Ceiba Oficial

Página Oficial de Snatam Kaur

Tip Yogui

 

L ´ ANTIC GONG

GONG

Durant incomptables segles el gong s’ha fet servir com a eina per transformar la consciència. Avui en dia, amb el creixent enteniment de com el so afecta a l’ésser humà, el poder del gong comença a reconèixer-se en els cercles científics. En la ciència iòguica, el so del gong pot restablir el patró de la matèria grisa del cervell, ajudar a expulsar del cos les cèl·lules malaltes i equilibrar els xacres. Molta gent experimenta una transformació profunda, autocurativa, i un estat de consciència pacifica a través de a vibració de gong, ja sigui en relaxació profunda o asseguda meditant.

Com relaxar-se amb el gong

Estira´t de esquena en postura de savasana (relaxació profunda). Cobreix-te amb una manta preferentment de fibres naturals. Respira profund i comença a relaxar-te. Deixa que el so del gong penetri en cada celula del teu ésser. Mentre l’escoltes, la teva ment travessa per diferents etapes. Potser sentis que el teu ser s’obre al so expansiu i alliberador, i després es resisteix i es tanca en altres etapes de la reproducció del gong. Si sents que sorgeixen sentiments intensos, recorda respirar de manera conscient. Es permet de tot, i un cop permès, passarà per la teva consciència, purificant la teva ment. El gong facilitarà el seu pas a través de la resistència i la por. Permet que el teu ésser es renti a les ones del gong de 5 a 11 minuts o més. Assegura’t de tornar al teu jo respirant profund i amb els exercicis per despertar (els que fem després de la relaxació profunda)

Potser vulguis estendre la teva relaxació escoltant música bella i exultant després del gong.

Ús del gong a la meditació

Seu amb la columna recta, les mans relaxades en qualsevol mudra que sentis còmode. Deixa que el so penetri el cos i la ment. Seu i respira de 5 a 11 minuts o més. Per acabar inhala i exhala, i estira el cos.

Comparteix!