Tips i consells – salut i alimentació

LLET DAURADA – El seu poder curatiu

leche-dorada

Là llet daurada, també coneguda com a llet d’or o golden milk, és una barreja on l’ingredient principal és la cúrcuma, una espècia famosa a tot el món per les seves múltiples aplicacions en la salut. La recepta d’aquesta poderosa beguda pot variar, sempre que es conservi la pasta de cúrcuma com a principal ingredient. Es pot preparar amb llet o una beguda vegetal, segons el gust de cada persona. El més important és saber que la llet daurada és una beguda saludable, aliada de la salut i amb molts beneficis per a tot l’organisme.

 • Té beneficis antioxidants, antisèptics i analgèsics.
 • Enforteix el sistema immunològic i ajuda a prevenir malalties.
 • Actua com un antacancerigen natural.
 • Ajuda a controlar els nivells de colesterol i prevé problemes d’obstrucció arterial.
 • És bona per a la salut digestiva.
 • Actua com a depuradora i desintoxicant del fetge.
 • Ajuda a regular el metabolisme i contribueix a la pèrdua de pes.
 • És bona per reduir la pressió arterial alta.
 • Ideal per a la salut cerebral i la bona memòria.
 • Actua positivament en diferents problemes de la pell.
 • Ajuda amb trastorns neurològics.
 • Redueix els triglicèrids.

Et deixem aquí un video molt interessant amb la recepta per preparar la LLET DAURADA a casa, anima’t !!!

DIETA VERDA DE PRIMAVERA

verde

S´apropa la primavera, i els començaments de temporada són els moments millors per fer neteja interna i crear espai i energia per aquest nou cicle.

Per això et proposem la Dieta Verd de Kundalini Ioga. Yogi Bhajn ens va deixar preciosos consells sobre la nostra alimentació, basats en una saviesa ancenstral que la ciència avui avala amb els seus estudis.

La Dieta Verd té un principi molt senzill: pots menjar tot el que sigui verd, per fora i per dins!

La naturalesa és molt generosa i ens dona moltíssimes verdures, llegums i fruites per crear una dieta variada: et recomanem les mongetes mung entre els llegums, són de les més digeribles, proteiques i ajuden a l’eliminació de toxines. Per afavorir la digestió dels llegums pots cuinar amb espècies com comí, fonoll, gingebre o cúrcuma.

Entre les altres verdures, d’especial importància són les de fulla verda que et proporcionaran més calci (ruca, espinacs, bledes …), a les algues per una correcta aportació de minerals, alvocat per als greixos saludables.

El major benefici de la Dieta Verd és el de alcalinitzar la teva sang: malalties com al·lèrgies o càncer es generen en un entorn àcid, causat per un excés de greix animal i productes refinats.

A més afavoreix la renovació cel·lular, millora la digestió, neteja el sistema limfàtic, contribueix a la pèrdua de pes, facilita l’eliminació de toxines, alleuja l’acne i altres problemes de pell, neteja el fetge i el pàncrees, purifica l’intestí de la mucositat en excés.

Si en la teva dieta habitual consumeixes carn i lactis, disminueix el seu consum poc a poc abans de començar aquesta purificació profunda.

Yogi Bhajan la va receptar per a 40 dies, però si mai has fet 1 monodieta et suggerim que comencis per pocs dies i acostant poc a poc, sense deixar aliments de cops.

Les monodietes ens generen molta confrontació interna i netegen energies guardades de fa temps, així que pren-t’ho amb respecte i calma!

Comparteix!