Hatha Ioga

Què és el Hatha Ioga?

Existeixen 5 branques o vies principals en el camí del Ioga: Raja Ioga, Bhakti Ioga, Jnana Ioga, Karma Ioga i Hatha Ioga.

BhaktiYoga és el ioga de la devoció i l’amor. JnanaYoga, el ioga del coneixement. KharmaYoga, El ioga del servei desinteressats als altres. RayaYoga El ioga mental. HathaYoga El IOGA FÍSIC (asanas, pranayames, meditació).

El Hatha Ioga és l’estil de Ioga més practicat actualment a tot el món.

El Hatha Ioga pot ser practicat per qualsevol persona, independentment de la seva edat, religió, o sexe. Et guiarem en la pràctica perquè puguis adaptar-la al teu propi cos sense por a patir lesions o perjudicar-te si ja existeix alguna patologia o dolor.

Una classe bàsica de Hatha Ioga ha d’integrar postures físiques ( asanes ) , exercicis respiratoris ( pranayamas ) i un treball o consciència interior a la qual s’arriba a través de la relaxació i la meditació, quietud mental.

El Ioga és un camí que s’ha de recórrer amb passos curts però ferms , tenint en compte la paciència i el respecte cap a un mateix i cap als altres, un aprenentatge, camí cap a l’interior , el despertar de la consciència …

 

Horaris 2016-2017

Comparteix!