Pilates

Modalitat Grupal (MAT)

PILATES ESPORTIU: per posar-te en forma  i millorar el teu rendiment físic . Enforteix, flexibilitza, guanya musculatura i agilitat.

PILATES TERAPÈUTIC: per recuperar-te d’una lesió o per millorar el teu estat físic si necessites tornar a posar-te en marxa després d’un embaràs, cirurgia, etc… o simplement, si vols fer exercici suau, perfecte per a gent gran amb esperit jove!

Modalitat  Personal (STUDIO)

PILATES A MIDA: entrenament físic personalitzat. Treballa exactament el que necessites i aconsegueix els teus objectius més ràpida i efectivament .

Descobreix els grans beneficis del Pilates.
Què és exactament el Pilates?

Pilates és un entrenament on es treballa la força-resistència, la flexibilitat muscular i articular i, el control postural.

Entre els seus beneficis més destacats hi ha la millora en l’equilibri i la flexibilitat, la tonificació muscular, la correcció d’hàbits posturals i la reducció dels efectes de l’estrès psíquic i físic.

Diana Torra Centre està especialitzat en el tractament i la recuperació de lesions físiques, adaptant el mètode Pilates amb l’objectiu de prevenir futures lesions, recuperar el cos físic després d’un trauma i enfortir els músculs per facilitar les capacitat de exercitar-se en forma normal.

Existeixen principalment dues modalitats de pràctica, Pilates Mat, que es fa al terra sobre un matalàs, i depenent de l’entrenament poden utilitzar-se elements com la pilota d’estabilitat; les bandes elàstiques; el corró i l´aro de Pilates. La segona variant més important del Pilates és el Reformer, en el qual l’entrenament es realitza amb màquines dissenyades especialment per a aquest mètode.

Diana Torra Centre ofereix la pràctica grupal i individual de les dues modalitats, tant per a persones aptes per a l’exercici físic, com també per a aquells que necessiten un treball especialitzat en la recuperació i rehabilitació de lesions.

Diana 006

El creador d´aquest mètode revolucionari va ser Joseph Pilates qui va crear uns pilars bàsics: una respiració toràcica que no perjudiques l’esquena al respirar, la bùsqueda d’una bona relació entre cap,espatlles i tórax, una elongació del nostre cos, un enfortiment de les abdominals per aguantar-nos de peu, una correlació armònica entre la nostra pelvis i les extremitat superiors i inferiors i una columna flexible.

A partir d’aquests pilars, Pilates va desenvolupar centenars d’exercicis , sempre amb modificacions perquè s’adaptessin als diferents cossos, lesions, forma física,etc. Actualment es fan programes específics per dones embarassades abans i després del part, osteoporosi, fibriomiàlgia, cervicàlgies, lumbàlgies, hèrnies, escolisiosis i altres.
Els exercicis han estat creats per osteòpates, fisioterapeutes i altres especialistes en el moviment i rehabilitació.

Les professionals de Diana Torra Centre estan formades en POLESTAR Pilates. Visita la pàgina oficial a www.polestarpilates.com

Contacta’m
T. 815 800
info@dianatorra.com

Comparteix!